Pogoji uporabe

SPLOŠNI POGOJI

 

Splošni pogoji frizerskega salona Lasek so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Z  internetno prodajo  upravlja Frizerski salon Lasek, Danica Žibert sp  (v nadaljevanju ponudnik oziroma trgovina).

VARNOST PODATKOV

Vaše podatke bomo obravnavali zaupno in jih skrbno varovali. Pridobljene podatke bomo uporabljali le za vaše naročilo.

PONUDBA IN CENE IZDELKOV

Cene izdelkov so navedene v denarni enoti evro (€) in veljajo do preklica

Vsi artikli v ponudbi so na voljo do odprodaje zalog. V nasprotnem primeru vas kontaktiramo.

POSTOPEK NAROČILA

Način plačila in plačilni pogoji

Spletna trgovina omogoča plačilo s gotovino ob prevzemu .

Plačilo po prevzetju ‒ Pri plačilu s gotovino ob prevzemu se znesku naročila prištejejo stroški Pošte Slovenije (po ceniku Pošte Slovenije). Enoten strošek poštnine znaša 3.50€. Vsem našim kupcem krijemo strošek poštnine pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 60€!

DOSTAVA

Vsa naročila bodo odpravljena v roku dva do pet delovnih dni po prejetju naročila . Za dostavo paketov skrbi Pošta Slovenije.

 

PRAVICA DO ODSTOPA

Potrošnik ima pravico, da v petnajstih dneh od prevzema blaga prodajalcu sporoči (pisno po priporočeni pošti ali elektronski pošti), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti najkasneje v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Priporočamo, da potrošnik vrne blago v priporočeni pošiljki. Naslov za vračilo blaga prodajalcu: Danica Žibert sp Frizerski salon Lasek Slamnikarska c 1c Domžale 1230

 

OSEBNI PREVZEM

Osebni prevzem paketov je mogoč na sedežu podjetja Frizerski salon Lasek, Danica Žibert sp Slamnikarska c 1c Domžale.

Kontakt: 040 766 666 , 01 721 00 76